Bonjour.nl - Huisjes in Frankrijk

Nederlands Français Deutsch 

At a glance : Huard (Departement Nièvre)

Persons : 4 (+evt.kinderledikantje)
Town : Huard/Enfert
Rentable period : mei t/m september
City nearby : Chateau Chinon
Prices : € 350 - 390
Distance (NL) : spinner
Living area : 77 m²
locatie op de kaart
Het huis

Huard

Het groene landschap van de Morvan wordt bepaald door vriendelijk glooiende heuvels begroeid met bossen en het gras van weidegrond. Halverwege zo'n heuvelrug, aan het eind van een klein landweggetje ligt de oude ferme Huard. Het gerenoveerde boerenwoonhuis maakte vroeger deel uit van de boerderij. Zo'n 50 meter verder, los van het uit natuursteen opgetrokken huis staat nog het vroegere schuurgedeelte. Hier woont nu de enige directe buurman. Monsieur Etiennes' schapen grazen doorgaans op de omliggende weitjes. De afwerking en inrichting van het huis is eenvoudig, maar robuust en sfeervol: eiken balken, stucwerk en antieke plavuizen bepalen het interieur. De door bomen en struiken omzoomde tuin ligt rondom het huis. Er kan gespeeld worden op het veldje of geluierd in een tussen de bomen vastgemaakte hangmat. voor de kinderen is er een trampoline en een opblaasbad. Het uitzicht op het omliggende landschap is ronduit weids. Direct vanuit het huis zijn prachtige wandelingen te maken en het meer (lac de Panneciere) is vanuit de tuin te zien. Binnen tien autominuten kun je er zwemmen kanovaren of een waterfiets huren.
Uitzicht

Layout

Het vrijstaande huis bestaat beneden uit twee grote vertrekken, boven is de graanzolder, met een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed. Vertrek één meet 7m bij 6m, hierin bevindt zich de grote schouw met het houtfornuis en haardplaats. In deze ruimte is ook de eenvoudige, maar functionele keuken ondergebracht. Er is een zitgedeelte rond de schouw en een lange houten eettafel met hoge stoelen. Vertrek twee meet 7m bij 5m, openslaande deuren geven toegang tot een verhard terras. In dit ruime vertrek bevindt zich een scheidingswand met daarachter een stapelbed (2 personen). Er is een goede douche en toiletruimte.
Pets : Nee
Equipment : Boiler, Centrifuge, Stofzuiger, Elektr. oven, Elektr.koken, Koelkast
Heating : Open haard, Houtkachel
Kitchen : Eenvoudig, maar goed keukenblok, electrisch fornuis met oven en koelkast
Situation : Zeer vrij en landelijk gelegen met schitterend uitzicht.
Swimming : Op tien minuten ligt het meer (lac de Panneciere)
Tourist tips : Bibracte, Autun, Vezelay binnen een uur te berijden.
Special remarks : Het uitzicht, de stilte,de vogels, de kikkers, de hagedissen.....
More pictures
        
Period
Mei, Juni en September:
Juli en Augustus:

 

Per week
350 euro
390 euro

 

More information and booking
Herman van Putten
Bakkerspad 8 Markenbinnen
mobiel 0628978005

Huur inclusief water en electra
Week is van zaterdag tot zaterdag.
Linnengoed zelf meenemen.
Eindschoonmaak zelf doen of door de beheerder (kosten 45 euro ter plaatse te voldoen).
Borgsom 100 euro.Availability 2020 - 2021
Nothing entered yet


Bourgogne

De wijnstreek Bourgogne ligt in Midden Frankrijk, de hoofdstad van de regio is Dijon. Bourgogne is de streek bij uitstek in Frankrijk waar liefhebbers van lekker eten, drinken en cultuur hun hart op kunnen halen. U vindt er mooie kunststeden, kastelen onder kleurige dakpandaken, lieflijke wijnhellingen, dromerige kanalen en rivieren.

Lees meer...