Bonjour.nl - Huisjes in Frankrijk

Nederlands Français Deutsch 

At a glance : Racanières (Departement Tarn-et-Garonne)

Persons : 4
Town : Racanieres
Rentable period : niet in de winter
City nearby : Caylus
Prices : € 190
Distance (NL) : spinner
Living area : 60 m²
locatie op de kaart
Terug naar de natuur.

Racanières

"Racanières" is een boerderijtje dat in authentieke stijl is gerestaureerd en geheel vrij ligt op 1500 m² .
Het is ideaal voor natuurliefhebbers met een kleine beurs, die toch liever een dak boven hun hoofd hebben dan een tentdoek. Alles wat u nodig hebt is aanwezig, u zult er weinig luxe aantreffen, maar wel een originele streek met nog ongerepte natuur. Het bevindt zich aan de rand van een gehucht dat uit vijf andere boerderijtjes bestaat met hun terreinen en een beroemde duiventoren. U stapt vanuit de voordeur de ongerepte bossen in of u wandelt langs oude paadjes, over heuvels en velden met eindeloze vergezichten. Het gehuchtje ligt in een gebied dat zijn oorspronkelijkheif heeft weten te behouden, flora en fauna zijn nog ongeschonden, de huizen zijn gebouwd in de typische eeuwenoude stijl van de Quercy. De streek staat bekend om zijn vriendelijke bewoners. Zelfs in het hoogseizoen zullen er eerder geitenkuddes langskomen dan toeristen.
Klik voor onze andere huizen in dezelfde bijzondere streek :
Perrufe
Le Pré Vert
Aux Quatre Vents

Gemoedelijk huisje.

Layout

Woon/eetkamer met alle meubilair en originele schouw. Ruime slaapkamer met tweepersoons bed. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Tussenkamer/keuken. Alles gelijkvloers. Aparte schuur met chemisch toilet.
Douche in de tuin

Pets : Ja
Equipment : Gaskookplaat, Koelkast
Heating : Open haard
Kitchen : butagas, koud stromend water, alle keukengerei,
Situation : besloten schaduwrijke tuin naast het huis, groot veld achter huis en schuur met eigen ingang en parkeerruimte, weids uitzicht.
Swimming : Meren, rivier en een kinderzwembad in de nabijheid.
Tourist tips : Zie voor de uitstapjes de uitgebreide informatie
Special remarks : In overleg is plaatsen tent voor meerder extra personen mogelijk. Plaatsing telefoon in overleg. Goed bereikbaar met trein en vliegtuig.
Period

incl. gas, licht, water

 

Per week

€ 190

 

More information and booking

Uitgebreide persoonlijke informatie:
Dhr.R.Heidemann
Koninginnelaan 37
2281 HA Rijswijk
070 3993052
in Frankrijk:
0033 563657254Schoonmaakkosten : € 30
stookkosten in overlegWant to know more?

Rijke Middeleeuwse cultuur; pelgrimsroutes, kerken, kloosters, basilieken en kastelen. Rocamadour,Cordes, Conques, Moissac. Schilderachtige boerenmarkten, eeuwenoude dorpjes, musea, exposities en festivals. Vissen, watersport.Availability 2019 - 2020
Nothing entered yet


Midi-Pyrénées

De regio Midi-Pyrénées is met zijn acht departementen de grootste regio van Frankrijk (zelfs nog groter dan Nederland) en grenst aan Spanje.
De departementen zijn Ariège, Aveyron, Haute Garonne, Gers, Lot, Hautes Pyrenees, Tarn, Tarn et Garonne.
Het is een zeer dunbevolkt gebied dat echter al vanaf 15.000 voor Christus bewoond is. Men vindt de sporen hiervan op vele plaatsen terug zoals bijvoorbeeld de Katharenkastelen.

Lees meer...