Bonjour.nl - Huisjes in Frankrijk

Nederlands Français Deutsch 

At a glance : Studio hartje Parijs, Quartier Latin (Departement Paris)

Persons : 1-3
Town : Parijs
Rentable period : Hele jaar
City nearby : Parijs
Prices : € 85
Distance (NL) : spinner
Living area : 20 m²
locatie op de kaart
Rue Mouffetard

Studio hartje Parijs, Quartier Latin

Studio hartje Parijs (Ve arrondissement - Quartier Latin) Midden in het historisch centrum van Parijs, op loopafstand van onder meer de Notre Dame, het Panthéon en de Arènes de Lutèce bevindt zich onze studio. Tussen de Jardin du Luxembourg en de Jardin de Plantes in één van de gezelligste straten van Parijs, de rue Mouffetard. Het gedeelte van de rue Mouffetard waar het appartement ligt valt onder monumentenzorg vanwege de aanwezigheid van de romaanse kerk St. Médard. De straat is autovrij, er is een parkeergarage om de hoek. Ook de metro halte (Censier-Daubenton) en de bushaltes zijn om de hoek.

Onder aan de straat is de Place Médard met een middeleeuwse kerk , een parkje en een fontijn. De andere kant uit voert de straat naar de bekende Place Contrescarpe.

Kijk voor méér gegevens en foto's op onze website:
www.francofiel.net
Open haard-chauffeuse

Layout

U bereikt het appartement via een poort aan de straat die uitkomt op een grote binnenplaats. Een trap gaat naar de voordeur op de derde verdieping van het eeuwenoude gebouw. De studio heeft een kleine badkamer met douche, wastafel en toilet, en een keukenblok. Er zijn twee grote en twee kleine ramen. Er is een tweepersoons slaapbank en een fauteil die uitgeklapt kan worden tot een éénpersoonsbed. Eventueel is er nog plaats voor een kind. Er is uiteraard een eettafel met stoelen.

Internationale tv met 65 zenders via de PC (helaas geen nederlandse zenders mogelijk)

Er is een ADSL verbinding & WIFI. Via de aanwezige PC of uw notebok kunt u bv. naar het nederlandse journaal kijken.
Pets : Nee
Equipment : Boiler, CD-speler, Fax, PC, Radio, Stofzuiger, Televisie, Elektr.koken, Keramische kookplaat, Koelkast, Koffiezetapparaat, Magnetron, Waterkoker, DVD-speler, DVDs, Internet
Heating : Elektrisch, Open haard
Kitchen : Eenvoudig keukenblok met 2 electrische kookplaten en koelkast.
Situation : zeer centraal
Tourist tips : teveel om op te noemen, bv. Louvre 10 min. met de Metro.
Special remarks : Toplocatie. De rue Mouffetard is de oude romeinse verbindingsweg tussen Lutèce (Parijs) en Rome en de oudste maktstraat van de stad. Op dinsdag, vrijdag en zaterdag is er een echte markt. Aan 'ons' stukje straat (voetgangersgebied) bevinden zich bovendien
Period
Het gehele jaar.

 

Per week
€ 85,- per nacht


 

More information and booking
Anita en René van Elferen
26 rue des Beguines
41100 Vendome
Frankrijk

tel: 0033254722656
mobiel: 0033622732385
Availability 2019 - 2020
Nothing entered yet


Île-de-France

De regio Île-de-France heeft 11,6 miljoen inwoners, wat 18.5% van alle Fransen is. De regio is dus bijzonder dichtbevolkt. De meeste mensen daarvan wonen in de agglomeratie Parijs die 20% van de grondoppervlak maar maar liefst 90% van de inwoners herbergt.
Ile-de-France is misschien wel de regio met de meeste bezienswaardighedenin heel Frankrijk.

Lees meer...