Bonjour.nl - Huisjes in Frankrijk

Français English Deutsch 

In een oogopslag : Sans Soucis (Departement Cher)

Personen : 2/3
Plaats : Épineul le Fleuriel
Periode : hele jaar
Stad dichtbij : Montlu¢on
Prijzen : € 295
Afstand (Utr.) : spinner
Woonoppervlakte : 50 m²
locatie op de kaart
Terrasje

Sans Soucis

In de 'navel' van Frankrijk bevindt u zich in een lieflijke, landelijke omgeving. Aan de streek van 'Le Grand Meaulnes' ging het massatoerisme gelukkig voorbij.

U vertoeft bij uw uitstapjes tussen de vriendelijke Franse bevolking. In het nabijgelegen Montlu¢on is een middeleeuws stadscentrum en een kasteel van de Bourbons. Overigens kent de stad verder alle moderne voorzieningen.

Met een uur rijden bent u in de grote stad Bourges, met o.a. een beroemde kathedraal. In de 'Bourbonnais' zijn talrijke schilderachtige plaatsjes en enkele Romeinse opgravingen. Vlakbij uw vakantiehuis is een uitgestrekt woud, het 'Forêt de Tron¢ais'.met zijn vele meren om te zwemmen, In de omgeving zijn waterlopen waar u forel kunt vangen. Ook paardrijden is mogelijk door tussenkomst van de beheerder. In het verblijf is een map met suggesties voor uitstapjes aanwezig.wij hebben ook een chambre dhote of wel bed&breakfast.
Zie ook: Maison des Amies.
Inrichting

Indeling

Hett huisje was een varkensstal en is omgebouwd als gastenverblijf.
Het staat op 1 hect land met aan de overkant onder het atelier van Ger Zijlstra
Ger is beeldhouwer, en is er een mogelijkheid om les te nemen tijdens het verblijf hier, schilderenen en of beeldhouwen.
Wij hebben ook een table dhote in het atelier is een eetgelegenheid aanwezig en ook een leuk terras onder de druiven
het huisje heeft een vide met een zitje en een 2 pers bed, en nog een extra bed voor een loge ,bedlinnen en badhandoeken
aanwezig
Huisdieren : In overleg
Apparatuur : Boiler, Radio, Schotelantenne, Stofzuiger, Strijkplank/ijzer, Televisie, Wasmachine, Wasdroger, Barbecue, Diepvries, Fornuis, Oven, Koelkast, Koffiezetapparaat, Magnetron, Staafmixer, Waterkoker, Internet, Ned. zenders
Verwarming : Elektrisch, Houtkachel
Keuken : compleet ingerichte keuken met tafelgerei
Ligging : op het zuiden
Zwemmen : in de vele meren in het bos
Uitstapjes : map met suggesties in verblijf aanwezig
Bijzonderheden : Beheerders zijn beeldhouwer/schilder. Mogelijkheid van consultaties en lessen of cursussen in atelier zijn bespreekbaar
Meer foto's
        
Periode
Hele jaar

 

Per week
295 euro p/w en 25euro schoonmaakkosten

 

Nadere informatie en boeking

Ger Zijlstra
Grand Fond 18360
Epineuil le Fleuriel
Frankrijk
tel 0033248630768inclusief badlinne

borg 200 euro

schoonmaakkosten 25 euroBeschikbaarheid 2019 - 2020
Nog niets ingevuld


Centre

De regio Centre in het midden van Frankrijk wordt gekenmerkt door de rivier de Loire, die met een lengte van 1020 kilometer de langste rivier van Frankrijk is. De Loire stroomt door vier van de zes departementen: Loiret, Loir-et-Cher,Indre-et-Loire en Cher. De andere twee departementen van Centre zijn Eure-et-Loir en Indre.
Grote en bekende steden zijn: Orléans, Tours en Chartres. De streek staat bekend om haar prachtige kastelen, zoals Amboise, Chambord en Chenonceau, musea en monumentale bouwwerken zoals de kathedralen van Bourges en Chartres en de beroemde wijngaarden van Chinon en Sancerre.
Het landschap is erg divers: zo zijn er diepe uitgesleten dalen en hoge groene heuvels.
Deze streek, waar volgens menigeen het meest zuivere Frans wordt gesproken, wordt ook wel de ziel van Frankrijk genoemd. Hoofdstad Orléans, gelegen aan de Loire, telt ongeveer 115.000 inwoners en is een van de belangrijkste steden van deze streek.

Lees meer...